Haka workshop

Ka Maté Haka is een beroemde Nieuw-Zeelandse strijddans die oorspronkelijk door de Maori strijders gedanst werd als uiting van de passie, kracht en identiteit.

Door gebruik te maken van lichaam, stem, handen, voeten, benen, tong en ogen toonden zijn hun kracht en volheid aan hun tegenstanders. Tegenwoordig zien we deze Maori-traditie terug in het moderne rugby.

Het Nieuw-Zeelandse nationale team the All blacks voert vóór iedere wedstrijd de ceremoniële Haka dans uit om hun tegenstanders te imponeren. De Haka-workshop is gebaseerd op deze ceremoniële Haka-dans.

Tijdens deze energieke teambuilding workshop maakten de deelnemers kennis met de Haka-dans. Ze leerden de basisbeginselen van de dans en ontdekten de betekenis ervan.

Ook werden ze uitgedaagd om in korte tijd een eigen Haka-dans te creëren en deze groepsgewijs neer te zetten. Dat alles in een workshop vol plezier, energie, teambuilding, verbinding, leiderschap en expressie.

De Haka workshops zijn ideaal voor zakelijke evenementen, als energizer, teambuildingactiviteit of het vieren van successen. Het biedt de deelnemers de kans om buiten hun comfortzone, expressief te zijn en natuurlijk veel plezier te ervaren!

Voordelen van deze workshop:

  • De groepsdynamiek geeft positieve energie
  • Verbinding en teambuilding
  • Korte interventie, maximaal resultaat